Select Page

 La regidoria de Participació Ciutadana col·labora amb l’associació Jeturbe en el desenvolupament de la V Festa Jove Solidària que se celebrarà el pròxim 2 de setembre en l’Ermita de Sanz a les 22h. L’Associació d’Empresaris de Benidorm i Comarca, Jeturbe, organitza este acte amb el suport de Creu Roja l’objectiu fonamental del qual és recaptar fons per al Centre Doble Amor i per a persones necessitades en general. La regidora Vigela Lloret ha elogiat este gest solidari de Jeturbe acompanyada de la presidenta de l’associació, Ester Navarro. Lloret ha explicat que la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea està centrada en l’aportació de mil euros “que es convertiran en aliments no peribles per a entregar-los a Creu Rojament i especialment Creu Roja Altea de manera que totes aquells ciutadans del nostre poble en una situació delicada econòmicament poden accedir a estos productes”.  Ester Navarro explica que la responsabilitat social i corporativa de Jeturbe és la que ja fa anys els va impulsar a posar en marxa esta iniciativa “que és bianual i que ja estem arribant a la quinta edició amb un caràcter comarcal i que compta amb el suport de nombrosos ajuntaments de la Marina Baixa”. Navarro detalla que el 50% del que es recapte en la festa es destinarà al Centre Doble Amor i l’altre 50% a Creu Roja que ho transformarà en aliments no peribles per al seu repartiment.
Ambdós han instat a tots els ciutadans a acudir a esta jornada solidària i participar. L’acte comptarà amb  un punt d’aportació d’aliments en espècia per a tot aquell que desitge col·laborar d’esta manera.
En esta ocasió, el preu de la festa és de 20 euros i es poden adquirir en la Casa de Cultura d’Altea en el carrer Pont de Moncau i amb el telèfon 96-5842853. Igualment les poden adquirir en la seu de Jeturbe o en Creu Roja.

Pin It on Pinterest