Select Page

Sellés remarca “en els quatre anys anteriors no s’han reposat els contenidors que han patit ruptures o desperfectes i el que s’ha estat fent és tapar ferides traslladant els contenidors d’un lloc a un altre sense adquirir nous”. El cost de la compra d’este nou material per a la neteja urbana ascendix a 18.000 euros  “i a més són contenidors que estan fets de plàstic vegetal a partir de canya de sucre i no com els anteriors de derivats del petroli pel que podem dir que són contenidors verds”. El regidor admet que en tan sols un mes “hem triplicat la compra de contenidors amb el mateix pressupost que en tota la legislatura anterior”.
 Sellés s’ha referit igualment al nou plec de condicions de contractació del servici “que serà el que realment necessita el poble i realitzable” referint-se a la legislatura anterior durant la qual el concurs d’adjudicació va quedar desert “ningú es va presentar i tirem els diners dels contribuents en un contracte que està caducat des de 2007”.
Arreplega d’algues en les platges
La regidoria de Platges ha dut a terme una campanya d’arreplega d’algues des del passat 15 de juliol fins a l’1 de setembre. Jaime Sellés manifesta el desig de l’Ajuntament “a mantindre netes les nostres platges que s’han inundat d’algues, un fet que si bé és una situació natural, ara és una incomoditat per als usuaris i  hem arreplegat ja 500 tones d’esta poseidonia”. El regidor reconeix que la costa alteana està banyada per un mar sa i amb poseidonia “però que provoca incomoditat als banyistes quan s’acumula en gran quantitat i ha sigut una petició dels turistes i els residents”.

Pin It on Pinterest