Select Page

La gala de clausura dels Cursets Esportius d’Estiu serà divendres que ve 26 d’agost en el Palau dels Esports a les 20h. El regidor de Joventut i Esports, Sebastián Gómez, ha indicat l’elevat nombre de xiquets que han participat aconseguit el número de 1.307 inscrits. Durant la gala es farà entrega de les medalles acreditatives a tots els xiquets participants. Així mateix, ha constatat que no s’ha produït cap incident en esta edició “ha sigut un estiu molt tranquil per als cursets”. Els nous cursos que s’han programat enguany com el de ping-pong han tingut molt d’èxit “i ens estem plantejant la possibilitat que ho incloguem en els cursos esportius tot l’any” avança Gómez. El regidor ha comentat la possibilitat que encara poden participar en els cursos de plaça il·limitada “i inclús queden algunes places en els esports de plaça limitada”.

Pin It on Pinterest