Select Page

 La pirotècnia Caballer va sorprendre als més de 50.000 visitants que es trobaven al llarg de tota la costa d’Altea i contornada amb un espectacle vistós, amb molta llum i varietat de colors. A l’iniciar-se, un joc de focs artificials mostrava a tot el món que enguany se celebra el 25 aniversari del Castell de l’Olla, no van faltar els tradicionals paons i el ritme intens dels focs sobre el mar.  La platja de l’Olla es trobaven repleta de públic així com tota la contornada de Vila Gadea, Campomanes, i en definitiva, tota la costa nord del municipi.
L’alcalde d’Altea, Miguel Ortiz, es mostrava orgullós de poder organitzar “i ser amfitrions d’un esdeveniment que convoca a més de 50.000 persones en una nit que any rere any és capaç de continuar sorprenent i  més en estes bodes de plata amb les novetats i la creativitat dels pirotècnia Caballer, una de les millors de la Comunitat Valenciana i del món”. Ortiz va parlar de “superar el rècord de les 50.000 persones davant de l’afluència de turistes que ens permet este pont de vacacions del 15 d’agost”.
El Castell de l’Olla atrau tots els anys a multitud de personalitats del món de la política, les arts i la cultura. Invitats per l’Ajuntament, va assistir el director general d’Infraestructures, José Vicente Mestre de llatí; la directora general de Patrimoni i Cultura, Marta Alonso; el director de Canal 9, Luis Redondo; diputats provincials com Juan Bautista Roselló, Enrique Ponsoda, Mónica Lorente, autonòmics com Enric Morera i nacionals com Miguel Peralta i Macarena Montesinos; alcaldes de Finestrat, La Nucía, Benifato, Callosa en Sàrria i El El Campello i els representants de la Confraria Castell de l’Olla. 
El dispositiu de Seguretat i Tràfic va mobilitzar a un número important d’efectius de la Guàrdia Civil, Policia Local, Bombers, Protecció Civil, Servicis Sanitaris i es van establir des de FGV un augment d’itineraris dels trens per a atendre els desplaçaments. Des de la Policia Local d’Altea s’ha detectat un menor ús de vehicles en esta edició que ha permés que ja a les tres de la matinada la nacional 332 estiguera aclarida i que no es produïra cap incident.

Pin It on Pinterest