Select Page

Per a enguany es compta amb la participació de nombrosos pilots premiats del propi club com és Kyle Smith (campió d’Espanya de velocitat en 2009) i Vicente Navarro (el pilot més ràpid del campionat espanyol de Dirt Track) junt amb altres noms com Xavi Fores, Bernard Martínez (ambdós han corregut en el Mundial de Moto 2), Pepe Pérez o Luis Lloret. Serà un total de més de 25 pilots corrents en el circuit del riu Algar ha explicat el regidor Sebastián Gómez, “una competició que s’iniciarà a les 21.30h i que finalitzarà a les 24h d’accés gratuït i que demostra l’esforç del club a potenciar este esport i a més el nostre municipi”. Vicente Navarro ha puntualitzat el desenvolupament de l’acte “a les 21.30h entrenaments lliures; a les 22h presentació de pilots i classificació per a les finals; a les 23h sorteig de regals i finals i a les 24h entrega de premis en podium”. Les categories que poden presentar-se són 50, 65, Open i 450. “El Dirt Track és una  modalitat de carrera en circuit tancat ovalat i derrapant sense frens davanters i que van corrent en grups de 8 o de 6 fins que arriben a la final els 6 millors” comenta Navarro. 

Pin It on Pinterest