Select Page

La regidora de Tràfic i Seguretat Ciutadana, Sara Gregori, ha anunciat l’existència per primera vegada en tot el dispositiu de seguretat i aparcament per a la celebració del Castell de l’Olla de places de pàrquing per a persones amb mobilitat reduïda. Gregori s’ha enorgullit d’esta novetat “ja que hem detectat l’existència de nombroses peticions respecte d’això i per això facilitarem eixes places que anirem millorant cada any”. En esta ocasió, són 10 les places habilitades en els pàrquings de Les Biguetes, El Tossal, Vila Gadea i parcel·la de La Foya. Totes estes directrius es tancaven ahir en la Junta de Seguretat Local celebrada ahir amb la presència de l’alcalde, Miguel Ortiz.
Gregori ha avançat a més que des de demà dia 12 amb l’arribada del camió de pólvora, quedarà tancat al trànsit tant de vianants com vehicles, el tram des del barranc del Rossinyol fins a berenador Escull; eixe mateix dia a les 8 no es podrà estacionar vehicles en el tram del Convent de les Monges en la seua part de platja; el dissabte a la vesprada la vorera d’emergència de la nacional 332 (costat dret) des de pont del riu fins a Vila Gadea serà tanca i encintat així com en la part contrària es podrà estacionar; en el camí Montemolar fins a n-332 no es podrà estacionar per a garantir el pas de vianants; a partir de les 18 h del dissabte els camins de Montemolar, Fondo i Sant Tomàs seran de sentit únic cap a Altea. El Corredor Verd que està en construcció serà, segons la regidora, “utilitzat només per vianants i únicament per a vehicles d’emergència en el cas que fora necessari”.
Els estacionaments que es van a habilitar són: Les Biguetes (300places); El Tossal (500 places); Vorera d’emergència n-332 (500 vehicles); Vila Gadea (100 places); Esplanada Mercat ambulant (400 vehicles); Parcel·la n –332 carril direcció AP-7(50 vehicles); Parcel·la La Foya (150 vehicles).
Els agents que vetlaran per la seguretat i el fluir del trànsit de vianants i de vehicles són 52 agents de Policia Local; 28 de Guàrdia Civil 4a Companyia; 26 de Guàrdia Civil Tràfic; 7 de Guàrdia Civil Marítim en 3 embarcacions; 4 agents de Seprona; 25 personal de metges i infermeria 6n 8 ambulàncies repartides per Marymontaña, Vila García, Convent Les Monges, zona de comandaments i en nucli urbà a més de 2 embarcacions sanitàries. Intervindran a més 30 agents de Protecció Civil de Benidorm, 7 bombers amb dos camions i dos servicis de grua en Vila Gadea i nucli urbà.
La regidora ha recordat a tot el món els nombre d’emergències 112 i el de Policia Local d’Altea 96-5845511 recomanant l’ús dels servicis públics com el tren FGV que reforça durant tota eixa vesprada-nit el número de circulació de trens o els vehicles de dos rodes així com l’accés a peu a la zona.

Pin It on Pinterest