Select Page

 El regidor de Cultura, Jesús Ballester, anunciava hui una reducció en un 50% en els gastos de protocol que emboliquen cada any els actes previs d’este espectacle. “El que farem és reduir el número d’invitats a eixe sopar previ al castell de focs de manera que tan sols accedisquen aquelles persones que tenen un paper important en el desenvolupament del Castell de l’Olla”. Si en anys anteriors el gasto era de 12.000 euros, esta vegada serà de 6.000 “aconseguint a més l’eliminació de nombrosos gastos superflus que es realitzaven fins al moment” conclou Ballester.
 Per a l’espectacle de focs artificials també hi ha reducció ja que fins ara eren 50.000 euros els que es gastaven en este apartat des de les regidories de Festes i Turisme “ara seran 40.000 euros, 10.000 menys que en 2010 ja que eixa xifra era la mínima que establia la pirotècnia per a poder fer front a un castell de focs artificials com és el Castell de l’Olla”, indica el regidor.
 Des de Cultura, Ballester finalitza remarcant “des de l’equip de govern tenim molt clar que hem de ser conseqüents amb els temps que vivim i per això demanem a més un esforç a tot ant les mesures de reducció que estem aplicant”.

Pin It on Pinterest