Select Page

Enguany diversos músics alteanos s’han oferit per a amenitzar estes novenes de manera que la Bandeta A Temps, l’Ensemble De Trombons, SFABRASS, o Saxsemble han oferit la seua música al finalitzar cada novena. La regidora de Festes, Marga Riera, acompanyada dels dos clavaris, Vicente Serrat i Antonia Guarinos anunciava els actes d’estes festes tradicionals de les partides de l’Horta i  dels Quintanes que tindran este divendres 5 d’agost l’inici dels festejos importants amb l’Entrà de la Murta.
Els clavaris han volgut remarcar diversos actes que són característics d’estes festes com és la novena de 8 dies a les 22 h en l’ermita i que finalitza este dijous a més de la Plantà de l’Arbret que enguany es farà el dissabte a partir de les 18 h amb eixida del pàrquing del mercat ambulant. Riera ha volgut explicar un conveni que s’ha firmat amb el col·legi del Blanquinal pel que seran els xops que ací estan ubicats els que es tallaran per a la plantà “això no vol dir que no es vagen a plantar altres arbres en el col·legi, no, canviarem l’espècie perquè el xop té una pol·linització que afecta molts xiquets pel que els substituirem de manera que els actuals xops serviran per a les plantàs tradicionals de les festes”. Junt amb tots eixos actes, també hi haurà Festa de l’Aigua, revetles, coques, Festa de Disfresses i les misses el diumenge i dilluns sense deixar de costat el concurs de paelles del dilluns que segons paraules del clavari “atrau a molta gent a concursar i a provar”.
Les festes de Sant Roc van tindre els primers actes el passat 28 de juliol amb la novena nocturna

Pin It on Pinterest