Select Page

Altea és el municipi que acull este festival dirigit pel compositor i músic Josep Vicent recolzat per l’Ajuntament des de la regidoria de Cultura. El responsable de l’àrea, Jesús Ballester, considerava hui la importància d’eixa elecció “perquè Josep Vicent sempre porta a Altea el que crega i ja en el meu primer contacte amb ell vaig descobrir que este projecte del compositor és sobretot, quelcom molt personal seu de manera que Altea durant eixos dies es va a impregnar d’eixe art que té este artista nostre”.  El regidor ha explicat que seran diversos els espais triats per a este festival com a Palau Altea, la Plaça de l’Aigua, i l’Olleta Baret.
 Josep Vicent ha destacat el caràcter multidisciplinari que ja té Altea  i que és motiu de ser el lloc triat per al festival a més ha recordat “la màgia dels Nits de la Meditarránia que se celebraven ací en Vila Gadea i que no hem aconseguit crear en altres entorns, amb Insound desig que eixa sensació torne a sorgir”.
Els artistes que formen part de la programació d’Insound són de la talla de Michael Nyman, compositor i pianista britànic especialitzat en composicions de música per a cine; The World Orchestra, 22 solistes representant 22 països distints; Cristina Pato, compositora, pianista i gaitera gallega resident en N.I.; Joan Valent, compositor mallorquí, Artista de l’Any 2011 Illes Balears; Natsnus i Els Corteros, companyies de dansa contemporània; Oscar Testón-otu, vídeo creador, fundador de VJSPAIN.com, Els Flamencs canten a García Lorca, jóvens flamencs andalusos, el reputat Ensemble del Taller de Músics de Barcelona i l’holandés Dj Patrice VanDenBerg.
 La venda d’entrades és possible des de hui mateix a través de Servicam.

Pin It on Pinterest