Select Page

Este festival plantejarà i donarà a conéixer noves fórmules que són característiques del circ actual utilitzant espais no convencionals. En eixe sentit s’ha manifestat el regidor de Cultura, Jesús Ballester, manifestat a més que ha sigut la forta acceptació d’edicions anteriors “el que ens ha portat a considerar interessant potenciar esta proposta de manera que pretenem en l’edició pròxima de 2012 ampliar el festival a una setmana d’activitats donant-li major entitat”.
Circaltea és un festival pensat en una gran varietat de públic que perseguix situar Altea en el centre del circuit nacional de festivals d’arts escèniques que  es realitzen en diferents ciutats d’Espanya amb tres dies d’espectacles. Així, Lomy Szil, representant de Ciraltea, explica que s’ha apostat per una variada programació de qualitat amb especial atenció al nou circ que es fusiona amb altres arts i s’integra en nous espais. La Gala Circaltea es durà a terme el diumenge 2 d’octubre en Palau Altea a les 17 hores i serà colofó final de tot un cap de setmana ple d’espectacles a l’aire lliure, 90 minuts de circ contemporani amb un total de 9 companyies.

Pin It on Pinterest