Select Page

Així ho ha donat a conéixer la regidora de Participació Ciutadana, Vigela Lloret, indicant que se celebrarà de l’1 al 2 d’octubre i afegint que són dos els públics cap als quals es dirigix la fira, “els alteans als que està enfocada la fira no sols en el pla individual, sinó sobretot en el familiar, volem que els alteans aprenguen disfrutant i d’altra banda, està destinada al turisme, el que busca ofertes alternatives”. Com cada any es va a realitzar en els jardins de Palau Altea amb un extens programa de tallers, conferències i demostracions. Des de la regidoria s’ha dut a terme un esforç per a retallar d’altres partides pressupostàries municipals i destinar-les a Ecoaltea.
 D’esta manera, la presidenta de l’associació Bilolama que organitza la fira, Bippan Norberg, qualifica l’activitat “és com una degustació, les persones vénen a provar, entren i proven els tallers, les demostracions i com tot és gratuït perquè tenen encara més possibilitat de conéixer coses noves per a ells”. Bippa ressalta que ja està molt consolidada esta fira “perquè al principi havíem de cridar perquè la gent participara, ara són ells els que ens criden per a oferir els tallers o conferències, etc.”. Bilolama ha centrat molt les activitats en els professionals d’Altea o de les proximitats “però hem de buscar altres investigadors o experts que són de fora per a l’oferta més àmplia”, concreta la presidenta. En l’anterior edició van ser més de 150 activitats les que es van oferir al llarg dels dos dies de fira.
Més informació es pot trobar en www.ecoaltea.org.

Pin It on Pinterest