Select Page

Tant l’alcalde com el regidor de Cultura van comprovar in situ l’èxit tant d’assistència com de la qualitat dels treballs que s’estan realitzant. Alguns treballs ja s’han acabat encara que hi ha altres encara pendents de finalitzar ja que les de construcció han sigut de certa dificultat. L’horari programat ha sigut molt obert per a facilitar l’assistència dels alumnes als mateixos.
L’Alcalde i Regidor de Cultura van constatar  que s’estan realitzant unes maquetes amb uns materials totalment reciclats i aconseguits la majoria amb l’aportació de molts comerços d’Altea, són materials que ells rebutgen a la paperera, el taller els recicla i els aprofita, amb açò s’ha aconseguit un preu molt econòmic i accessible per als alumnes sense necessitat comprar materials específics que són molt cars.
Es té previst igual que l’any passat que al finalitzar les exposicions  tant en comerços de la zona com en la Casa de la Cultura, també es duga a terme una exposició a Alcoi en el Teatre Calderó que té habilitat alguns espais per a xicotetes exposicions a través del director Ximo Roma

Pin It on Pinterest