Select Page

El regidor Jesús Ballester ha considerat important que “es conega i es preserven tots aquells signes i identitats del poble d’Altea i que en un futur tinguem els mitjans i la possibilitat de fer valdre totes eixes edificacions de manera que coneixerem millor els nostres orígens i potenciarem el turisme cultural”. En l’última Junta de Govern Local es va prendre la decisió de  recolzar la proposta de l’arquitecte i catedràtic alteano Juan Miguel del Rey Aynat per la qual es sol·licita la inclusió del castell i recinte murallat com Bé d’Interés Cultural.
Ballester comenta que la primera actuació deu ser donar a conéixer turistes i residents l’existència d’estes construccions “que desconeixem molts de nosaltres” i afig “incloure estes restes arquitectòniques com BIC ens servirà no sols per a protegir la muralla, sinó també perquè des de l’Administració Central es procedisca a la restauració de la mateixa”. En este sentit, el regidor afig que des de l’equip de govern popular “portarem avant totes aquelles actuacions que tendisquen a millorar i conservar estes construccions i en la seua totalitat tot el patrimoni cultural i artístic del poble d’Altea”.

Pin It on Pinterest