Select Page

 Amb este nou servici, la regidoria pretén oferir a tots els comerciants i particulars informació i assessorament per als seus negocis. Gallardo ha incidit en la total disponibilitat de la regidoria i d’ella mateixa a atendre tots els suggeriments i dubtes dels empresaris i ha instat a tots ells que acudisquen a les oficines síties en Carrer Pont de Moncau 29 o sol·licitar cita per telèfon en el 96-5845789.
La pàgina web de la regidoria o Portal del Comerciant, s’accedix a través de la pàgina web de l’Ajuntament www.altea.es  la secció Comerç i Consum així com a través de www.portaldelcomerciante.com/altea. Gallardo ha explicat què es pot trobar en esta extensa pàgina web com la bústia de suggeriments o informació sobre l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) indicant els seus servicis i les seues actuacions a Altea passades i actuals. En este Portal del Comerciant, es poden trobar imatges comercials del municipi així com una galeria comercial “amb tota la informació necessària sobre les distintes empreses que s’ubiquen a Altea amb els seus dades, imatges i servicis” indica la regidora. Gallardo ha destacat l’Espai del  Comerciant en què s’incorpora tota la informació necessària per a la tramitació de sol·licitud d’ajudes i subvencions o la normativa legal en el cas d’empreses i comerços; el calendari laboral amb els dies hàbils i festius i els horaris comercials.
No sols açò, la pàgina web inclou a més un espai destinat als particulars emprenedors oferint-los tota la informació necessària per a començar un negoci i una assessoria on line per als dubtes o consultes respecte a qualsevol tema.

Pin It on Pinterest