Select Page

Concentrats en la plaça de l’Ajuntament i en un ambient festiu van brindar amb cava per la notícia de la dimissió del Sr. Camps, al ritme de rap i amb pancartes amb els lemes de “No hi ha pa per a tant de xoriço” o “ No falta diners sobren lladres”.  Al final de l’acte el col·lectiu d’esquerres va llegir un manifest en què va demanar a més la dimissió dels altres 3 diputats autonòmics implicats en el cas dels famosos trages de Camps  i que li han portat a presentar la seua dimissió; els diputats Costa, Campos i Betoret, i van exigir responsabilitat als parlamentaris que trien el nou President de la Generalitat, el qual no pot estar implicat en cap suposat cas de corrupció. A continuació van denunciar el descrèdit que els partits polítics majoritaris estan provocant en les Institucions al permetre que persones implicades en casos de corrupció vagen en les llistes electorals i  que després ixen triats representants del poble. El col·lectiu EUPV d’Altea va explicar que la crisi ha posat de manifest que molts Ajuntaments i Institucions estan endeutats i no poden prestar servicis mínims als ciutadans mentres que cada dia es descobrix el cas d’algun polític que durant la seua gestió pública ha pastat una fortuna escandalosa.  La concentració va acabar amb un brindis pel No a la Corrupció.  

Pin It on Pinterest