Select Page

Este dijous a la nit, a partir de les 23 hores, s’iniciarà un cap de setmana complet d’activitats amb la tradicional “Nit d´Albaes”. L’entrada de la murta el divendres, a les 19.30, la paella gegant i el contacontes del dissabte i la solemne missa del diumenge són els actes centrals d’una llista d’actes que completaran el cap de setmana.
La comissió la componen 50 persones que han treballat durant tot l’any per a tirar endavant esta festa. Tenen com a representants màxims als seus clavaris, Juan Negre Lloréns i María Josefa Devesa Barber.
L’edil popular d’esta àrea, Marga Riera, afirma que “és una satisfacció veure que tant d’esforç té la seua recompensa i felicite tant els majorals com als clavaris per poder oferir als veïns i visitants actes per a tots els públics”.

Pin It on Pinterest