Select Page

Davall el patrocini de l’Ajuntament d’Altea i amb la col·laboració de Caixaltea i la FSMCV, la Filharmònica Alteanense ha finalitzat amb este el seu cicle de concerts de realitzats durant els mesos de juny i juliol. En ells han participat l’agrupació coral, l’orquestra de cambra i l’orquestra de pols i pua de la Filharmònica Alteanense, a més d’altres grups invitats com l’Orquestra Laudistica de Nules de Castelló, la Coral Ressonara Fibris de València, el Cor de Cambra Quinze de Març i l’Orfeu El Verger.
En este últim concert, la banda simfònica de la Societat Filharmònica Alteanense, va aportar als assistents un atractiu programa de pasdobles taurins, melòdics, simfònics, contrabandistes i mediterranis. El concert es va realitzar a l’aire lliure i van poder disfrutar d’ell centenars de persones, entre elles l’alcalde d’Altea, Miguel Ortiz, junt amb la corporació municipal.

Pin It on Pinterest