Select Page

 En total s’han presentat 20 peces, que representen el treball que oferix cada artesà al públic que visita la Mostra.
El jurat està compost per representants de la corporació municipal; Unió d’Artesans UNART; conselleria d’Indústria i Comerç; Facultat de Belles Arts; i tècnics municipals de Cultura i Comerç. Es faran entrega de tres premis econòmics que ascendixen a 1.000 euros el primer; 900 euros el segon; i 800 euros el tercer.
L’objectiu és impulsar i fomentar l’artesania a Altea, intentant que l’obra dels artesans siga considerada en relació al seu alt valor sociocultural. El tipus d’artesania d’esta Mostra és l’artística i de creació amb un alt grau de manipulació en matèries primeres i una alta qualitat.
 Situada en el nucli antic de la localitat des del passat 4 de juliol, romandrà oberta totes les vesprades i nits fins al 4 de setembre. La Mostra  també oferix activitats paral·leles, com a tallers i exhibicions artesanals

Pin It on Pinterest