Select Page

En els diferents concerts que es van oferir van participar tres bandes, entre elles la Societat Lírica i Musical de Benissa, guanyadora del Certamen de Música Festera 2011; la Societat Renaixement Musical de Vinalesa, el director de la qual va estar de jurat en el certamen; i la Societat Recreativa d´Altea la Vella, que va interpretar obres amb què participaran en el segon Certamen Nacional de Música de Cine Ciutat de Cullera, previst celebrar-se el pròxim 11 de juliol. Previ als concerts es va realitzar la tradicional desfilada de bandes.
Unes 200 persones van poder disfrutar d’este festival que anuncia les festes de Santa Anna, que comencen el divendres. Entre els assistents es trobava l’alcalde d’Altea, Miguel Ortiz, acompanyat de la corporació municipal.

Pin It on Pinterest