Select Page

L´Escola d´Estiu torna a obrir el termini d’inscripció, en este cas per al mes d’agost. Les famílies interessades a matricular els seus fills de 3 a 12 anys han de dirigir-se al col·legi Garganes, on s’exercixen les activitats, en horari de demà, durant els dies 18 i 19 de juliol.
En esta època estival els xiquets i xiquetes poden disfrutar d’una àmplia programació lúdica i repassen, de forma amena i divertida, els coneixements adquirits durant el curs escolar, incloent l’anglés.
Com a novetat s’oferix el servici d’aula matinal en què els pares podran deixar als més xicotets a les huit del matí i així conciliar la vida laboral amb la familiar.
La temàtica d’esta edició gira entorn del “un màs de somnis”, que va a càrrec de l’empresa “Projectes Educatius”


El cost d’esta Escola d´Estiu per als xiquets empadronats a Altea és de 100 euros i per als d’altres localitats 137 euros. L’ajuntament assumix la diferència dels 37 euros subvencionant així als xiquets i xiquetes d’esta localitat. La inscripció també pot ser quinzenal abonant els interessats 65 euros.


La regidora d’Educació, Marga Riera, assegura que “esta iniciativa, organitzada per les àrees d’Educació i Servicis Socials, està tenint molt d’èxit d’assistència durant este mes de juliol, ja que l´Escola compta amb 130 xiquets i xiquetes”.

Pin It on Pinterest