Select Page

A l’acte assistiren 150 persones que participaren obertament en el col·loqui posterior a la xarrada. Entre els assistents es trobaven persones representatives dels diferents sectors socials alteans.


Els ponents van realitzar una clarificadora i interessant exposició sobre el procés seguit per aconseguir la paralització del Pla Parcial “Los Puentes del Algar”. També van explicar en quina situació es troba la sol·licitud de declaració del Riu Algar com a Parc Natural.


Els regidors del BLOC van insistir en el seu  clar posicionament  a favor de la protecció del Riu Algar i informaren que en este moment el col·lectiu està personat en el Tribunal Suprem on el contenciós es troba recorregut per la part urbanitzadora.


El BLOC va declarar que demanarà de nou la tramitació de l’expedient per a sol·licitar la declaració del Riu Algar com a Parc Natural coma única via de protecció d’este paratge i espera que es mantinga la unanimitat de tots els grups polítics manifestada en el Plenari del  28 d’abril de 2011.

Pin It on Pinterest