Select Page

Una de les actuacions que estan en marxa és l’adequació i finalització de les infraestructures d’urbanització de l’Avinguda Principal de la Sierra. Tal vial, d’una longitud aproximada de 6.120 metres, s’emplaça en diverses urbanitzacions de la Serra de Bèrnia de la localitat i les comunica amb la N-332 i la CV-775.


En esta avinguda hi ha trams que es troben en mal estat de conservació, per això s’estan reparant i donant continuïtat a la vorera inexistent per mitjà de la creació de rebaixos per a l’accés de vehicles a les dites parcel·les. Gràcies a l’execució de les voreres s’augmentaran les condicions de seguretat per al tràfic rodat. Entre les obres també s’està reasfaltant la calçada que està en mal estat; es reposaran els albellons de la xarxa de pluvials creant un “pou de descàrrega”; es disposarà l’enllumenat públic en el tram de l’avinguda on no existix; i finalment es pintarà la senyalització horitzontal de l’avinguda i de la barana existent des de l’accés a Altea Hills i el carrer Suís.


Es tracta d’unes obres previstes en el Pla Confiança i finançades per la Conselleria d’Infraestructures i Transport. Compten amb un pressupost de 436.342 euros, sent l’empresa encarregada de realitzar-les CHM en un termini d’execució de tres mesos. L’ajuntament d’Altea ha sigut el promotor de l’actuació.


L’alcalde d’Altea, el popular Miguel Ortiz, ha visitat les obres junt amb la corporació municipal. I ha rebut la visita del Secretari Autonòmic d’Infraestructures i Transports, Victorià Sánchez.
Ortiz ha agraït a la Generalitat la seua implicació amb el poble d’Altea. Per al primer edil “un dels objectius de l’actual equip de govern és millorar el dia a dia i la qualitat de vida dels veïns, per això este és el primer pas d’un pla integral de millora d’infraestructures de totes les urbanitzacions del municipi, principalment les que estan en la Serra de Bèrnia”.


El Secretari Autonòmic, Victorià Sánchez, també ha destacat la importància de les obres que s’estan realitzant, ja que “es tracta de millorar un accés de més de 6 quilòmetres de longitud fent una urbanització tal com es mereixen les urbanitzacions de la zona”. “Açò és un exemple d’obra productiva perquè millora la qualitat de vida, resol problemes i crea llocs de treball”, conclou Sánchez.

Pin It on Pinterest