Select Page

La Fundació ITHACA, creada en 2008, ha donat a conéixer la segona edició de les Nits poeticomusicals 2011. Per a enguany, i gràcies a la col·laboració del director artístic, Vicent Ballester, s’ha aconseguit una atractiva i variada programació amb artistes de prestigi a nivell nacional i internacional. Els concerts s’oferiran  cada diumenge a les 20,30, des del 24 De Juliol al 21 d’agost en la Seu de la Fundació.
El regidor de Cultura, Jesús Ballester, ha volgut recolzar a esta fundació i tots els seus projectes, inclús els més ambiciosos. Segons l’edil popular “l’actual equip de govern farà un esforç per intentar aportar la major quantitat econòmica possible, dins del que es destina a fundacions”. Fins al moment l’àrea oferirà per als concerts un equip d’ampliació, cartells i un piano de cua.
Segons el president de la fundació Ithaca, Germain Droogenbroodt, “l’objectiu d’Ithaca és ser un pont cultural entre artistes espanyols i estrangers, on es promociona també la pintura i l’escultura”. Per un altre costat s’ha volgut agrair des d’Ithaca tota la col·laboració que està prestant l’ajuntament, concretament l’edil de Cultura.

Pin It on Pinterest