Select Page

Un dels objectius en què es basa esta activitat, que es du a terme del 16 al 27 de juliol en el poliesportiu municipal d’Altea, és transmetre els valors essencials de l’esport a través del futbol i disfrutar del joc.
Els participants es divertiran i aprendran tècniques modernes i atrevides d’ensenyança, mètode globalitzat i integral. Gràcies a este Campus també es fomenta  la creativitat i talent del futbol. L’empresa organitzadora d’este esdeveniment esportiu és la “Acadèmia de Talents Gegants”. El seu responsable, Juan Cortés, assegura que “la missió és treballar en una línia esportiva on el que prime siguen els valors de la persona com a esportista”.
Entre les activitats programades es realitzarà una xarrada de nutrició dirigida als pares i mares dels alumnes. L’equip tècnic que realitzarà el Campus es compon de 10 especialistes en el futbol. “També es comptarà amb la col·laboració de professionals d’este esport que parlaran de la seua experiència i aconsellaran als més jóvens”, afirma Juan Cortés.


El regidor d’Esports, Sebastián Gómez, assegura que “la primera edició va tindre molt d’èxit amb 35 xiquets inscrits i, per això, es torna a convocar amb el suport d’esta àrea”. “Un dels motius principals per a tindre en compte iniciatives com esta és la conciliació de la vida familiar amb la laboral, sobretot en època estival”, assenyala l’edil popular.
 
Des de l’àrea esportiva s’informa que queden places per a participar en el Campus de Futbol Gegants. Els jóvens interessats tenen de termini per a fer la inscripció fins este divendres cridant als números de telèfon 633 32 99 89 i 697 71 25 59 o bé dirigint-se al poliesportiu municipal.
Les jornades finalitzaran el dia 30 de juliol amb l’entrega de diplomes als participants.

Pin It on Pinterest