Select Page

Un deute que ascendix a  5.800.000 euros i que repercutix en el servici que actualment s’oferix a esta localitat.
Segons el regidor d’Hisenda, Pedro Barber, “s’està intentant arribar a un acord amb l’empresa i realitzar un “Pla de Pagaments” que s’inclouran dins del “Pla de Sanejament” previst presentar el pròxim mes de setembre”.
L’edil de l’àrea també assegura que “el deute, incrementada mes a mes; la previsió de traure a concurs una nova contracta; i les pressions de la concessionària actual, per a realitzar una revisió de preus, repercutixen en el servici d’arreplega de fems”.
En definitiva, l’objectiu de la regidoria d’Hisenda és afrontar este deute milionari que es té actualment amb el servici de neteja perquè Altea no quede perjudicada en esta àrea, essencial i imprescindible

Pin It on Pinterest