Select Page

Gómez ha explicat que l’organització del mencionat Campus li ha cedit a la regidoria 6 places per a xiquets que practiquen basquetbol. La regidoria ha permés que siga el Club de Básquet Altea el que les repartisca entre els seus  jóvens membres “xiquets que en esta ocasió són de categoria infantil tots i que gaudiran de tots els mateixos avantatges que la resta de participants del Campus en tant que allotjament, menjars, etc.” aclarix el regidor. El Campus és un programa esportiu tancat de manera que l’Ajuntament no participa en l’organització del mateix tan sols cedix l’espai “i per eixe motiu ens enorgullim que ens hagen permés eixes 6 places per a jóvens alteans” remarca el regidor.
Els xiquets seleccionats són: Salvador Ferrer Pérez, Antonio Ferrer Martínez, Pere Díaz Bou, Alejandro Sáez Valls, Miguel Pérez Ferrer i Alex Duselder Foia. El president del Club de Básquet Altea, José Agulló, ha definit el procés de selecció que ha  sigut per sorteig davant dels familiars de dos dels participants “mentres que els altre quatre xiquets són els mateixos que entre enguany i el passat estan realitzant el curs de tecnificació de la Federació de Basquetbol”.

Pin It on Pinterest