Select Page

Este projecte esportiu reunix a equips de futbol de nombrosos països de tot el món per a competir en un torneig que destaca pel seu objectiu de fomentar l’esport base en esta modalitat esportiva. L’alcalde d’Altea, Miguel Ortiz, ho ha presentat hui en Palau Altea junt amb el coordinador de la competició, Antonio López, i els regidors de La Nucía, Sergio Villalba, La Vila, Pedro Ramis, Calp, Matíes Torres i un representant de Benidorm. 
 Miguel Ortiz ha resumit en tres les característiques d’este projecte com és el foment de l’esport base ja mencionat; la promoció turística que s’aconseguix amb l’arribada de tants jóvens i el foment de l’ocupació. En este cas, Ortiz ha indicat que són 80 les persones que treballaran en el torneig “de les que un 30% són d’Altea,  més de 27 persones”.
 Enguany seran molts més països els que s’incorporen al torneig, ha dit el coordinador, Antonio López. “Tenim tres països nous L’Índia, Uruguai i Sud-àfrica”. En la seua totalitat, seran 326 els partits de futbol i 101 de futbol sala els que es van a realitzar dels que 82 es duran a terme a Altea. “L’Ajuntament –comenta Ortiz- aporta dos camps de futbol 7, un camp de futbol 11 i un pavelló per a futbol sala”. 7 equips de l’escola municipal de futbol d’Altea ja formen part de la competició i dos de la UD Altea.

Pin It on Pinterest