Select Page

Més de 200 persones han acudit este matí a la xarrada convocada per les regidories de Servicis Socials i Seguretat Ciutadana per a explicar el Pla Major Seguretat. La xarrada ha sigut impartida pel Tinent Coronel de la Guàrdia Civil, Ezequiel Romero. Els regidors Gregorio Alvado i Sara Gregori acompanyaven els representants de la Guàrdia Civil en l’acte. Alvado va recordar a tots els presents “volem informar-vos perquè considerem que amb la informació es pot previndre, s’adquirixen consells, habilitats i formes d’actuar”. Així mateix, ha indicat “vosaltres per ser majors, sou més fràgils, sou el públic diana dels lladres i hui gràcies a este Pla Major Seguretat se’ls va a presentar informació que els va a ser molt útil”.
En eixe mateix sentit i en nom d’ambdós regidories, Alvado ha volgut mostrar la prioritat “que seran els majors per a ambdós regidories i on a més d’esta xarrada, dins del Pla de Seguretat per a Majors convocarem dos actes més per a informar sobre com actuar en el cas d’accidents domèstics”.
El Pla Major de Seguretat de la Guàrdia Civil té 3 finalitats segons ha explicat el Tinent. La primera analitzar els problemes característics del col·lectiu de majors per a aconseguir una major seguretat real i subjectiva (que estos s’assenten segurs); que s’adopten mesures de seguretat per part dels mateixos majors i que les associacions i ong’s estiguen en coordinació amb Guàrdia Civil i Policia Local en el cas que una persona tinga un problema i se li puga ajudar. Els objectius a més són la prevenció perquè no es produïsquen els robatoris o semblants amb el que les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat deuen realitzar una seriosa de mesures encaminades que les persones que cometran eixos delictes, no ho facen; que els majors tinguen la confiança en eixos mateixos efectius perquè es comuniquen amb ells i denuncien i finalment, perfeccionar la resposta policial.

Pin It on Pinterest