Select Page

Des de la regidoria, Sara Gregori, ha especificat les zones on major incidència tindrà esta iniciativa com són voreres, zones de vianants, parades d’autobús, rampes i estacionament per a minusvàlids. “Amb açò el que volem és garantir el bon funcionament de la circulació que suposa a més un repte a Altea ja que el mal estacionament és un problema constant i per això tractarem d’eliminar eixe costum”, comenta Gregori afegint “si superem este mal costum donarem un pas important en la qualitat de vida i en la imatge d’orde de la ciutat que és també del que tracta esta campanya”.
La campanya pretén per tant d’aplicar una vigilància constant de les zones mencionades i l’estacionament on pot arribar-se a donar el cas de l’arreplega del vehicle per la grua quan siga preceptiu “i amb això aconseguirem conscienciar l’insolidari comportament del tràfic i que siga més fluid”. Es repartiran unes quartilles en què amb imatges es posa de manifest la gran dificultat de les persones amb cadira de rodes a l’hora de circular quan els vehicles estan mal estacionats i per això el lema és “Gràcies a tu he tingut un dia més dur”.
Els objectius segons la regidora són de dos tipus: interns (disminuir el dany que ocasionen els cotxes en voreres i en elements d’ornament en els vials i millorar la qualitat de la circulació de vehicles i major fluïdesa per a vianants) i externs (corregir la conductes infractores; aconseguir una ciutat més habitable sobretot per a les persones amb discapacitat; millorar la qualitat de vida dels ciutadans i acostar els agents als ciutadans convertint-los en informadors, concienciadores i no sancionadors de les normes de tràfic).
Totes les dades s’emmagatzemaran en un informe de la Policia Local de manera que puguen detectar i manejar informació sobre quines zones són les més afectades per estos estacionaments indeguts i evitar-ho.

Pin It on Pinterest