Select Page

 L’alcalde, Miguel Ortiz, ha explicat tot eixe procés indicant que  afecta els carrers Benjamí Palència; Genaro l’Horta; Ramón Navarro; Sorolla; Vaig oldre i Els Arcs. Són en la seua totalitat 14.500 m2 de vial que estaran asfaltats en la zona i que es preveu estiga finalitzat en breus setmanes.
Ortiz indica que esta obra té diversos aspectes positius ja que està confrontant amb el nucli urbà d’Altea “i en data hui encara es trobaven 82 fosses sèptiques de distintes vivendes amb el risc de contaminacions, males olors, etc” comenta l’alcalde afegint “a més hem millorat la xarxa d’abastiment de 108 vivendes perquè hi havia problemes d’accés de l’aigua potable, s’ha ampliat a més el diàmetre de totes les canonades amb el que arribarà més aigua i podrem esmenar les queixes de molts veïns”.
L’obra s’engloba en el projecte d’inversions de l’empresa adjudicatària del subministrament d’aigua potable, Tyosa-Aguas de València, incorporat com a millora en la seua oferta de contractació. El cost del total d’este projecte és 1.129.711 euros.

Pin It on Pinterest