Select Page

 El regidor baralla xifres entorn dels mil xiquets si continua amb el mateix ritme que fins al moment “i que ha ocasionat que alguns cursos ja estiguen tancats com els de caiac, tenis, vela i ping-pong”. 
 En esta edició de 2011, s’han organitzat 26 modalitats esportives per a l’estiu de què 3 són noves Hapkido, ioga i ping-pong. Gómez ha indicat que ha sigut gràcies “a les gestions de la regidoria d’Esports per què hem aconseguit que tot el material per al curs de ping-pong isca a cost zero”. Queden encara alguns cursos que no tenen límit de matriculació en què encara es poden inscriure els jóvens com a futbol, basquetbol, ciclisme, etc. El termini d’inscripcions finalitza divendres que ve.
Campament d’anglés Santa Bárbara 
A partir del 13 de juliol i fins al 23 del mateix mes es va a realitzar en la finca Santa Bárbara el Campament d’Anglés en la seua quarta edició. “En estos moments, les matriculacions estan ja tancades però es va a confeccionar una llista d’espera que pot permetre fer un segon torn amb 50 places a l’agost” ha indicat el regidor a causa de l’èxit que sempre té esta iniciativa. El campament se centra a desenvolupar una forma lúdica d’aprendre anglés a més d’incorporar multitud de jocs. S’ha convocat una reunió amb els pares i mares el dia 1 de juliol a les 19 h en el Centre Social per a explicar tot el campament.

Pin It on Pinterest