Select Page

   
 
Es tracta de la tercera edició “subvencionada pel Fons Econòmic del SERVEF, el Fons Social Europeu, Diputació d’Alacant i la Direcció General de Drogodependència de la Conselleria de Sanitat per mitjà de la qual cosa podem costejar tot el material que es necessita així com la contractació de dos persones per a impartir els cursos” comenta Gómez.  Este curs està dirigit a jóvens d’entre 12 a 17 anys i té una capacitat de 24 places. Per a inscriure’s cal acudir a qualsevol extensió administrativa en Ajuntament, Altea la Vella i Avinguda La Nucía. La informació es pot consultar en la pàgina web municipal www.altea.es
Gregorio Alvado ha explicat en què consistix l’experiència “centrada a realitzar un curtmetratge en tot el seu procés des de l’elaboració del guió, decorats, producció, vestuari, llums, so, interpretació, gravació, muntatge i finalment l’estrena del curt a finals d’octubre”. Amb este projecte “es pretén oferir als jóvens d’Altea un espai perquè durant l’estiu passen el seu temps lliure i en esta edició la temàtica és la violència, de gènere, entre iguals, paternofilial, acaçament escolar, etc..”. Amb esta premissa, es vol previndre comportaments de risc de violència, proporcionar habilitats socials i promoure un conjunt de valors positius sobre com es tracten els uns als altres i el respecte als Drets Humans.
En 2010 el curt va aconseguir el Tercer Premi Nacional de la Federació de Municipis i Províncies per Bones Pràctiques de Prevenció de la Comunitat en l’Oci i el Temps Lliure. El pròxim 15 de juliol a les 18h este curt s’emetrà en el Festival de Cine d’Alfàs.

Pin It on Pinterest