Select Page

 Els clavaris d’enguany, Juan Bautista Laviós i Mila Fornier han presentat els actes junt amb la regidora de Festes, Marga Riera. La regidora ha animat als alteanos a acudir al nodrit programa de festejos organitzat per la comissió de festes “formada per 57 majorals més les reines Marta Ferrer i Altea Galiana i la seua cort de dames d’honor sense oblidar la important presència dels Clavari d’Honor, Felipe Orozco i Clara Pérez”.
Els clavaris han avançat el programa d’actes que continua amb sopar d’aixellet el dijous a la nit; Entrà de la Murta el divendres a les 18h; tradicional concurs gastronòmic de calders el  dissabte a les 14h en el Port i paella per a mil persones; actuació del conegut grup Bajoqueta Rock a les 23.30h i el diumenge sardinada, solta de regals, missa i romeria a partir de les 19h; castell de focs artificials com a fi de festa.

Pin It on Pinterest