Select Page

El professor que impartirà estos cursos és Pedro Andani amb la pretensió d’estimular els continguts de l’estudi musical en els més jóvens. El regidor de Cultura, Jesús Ballester, per la seua banda destaca l’originalitat de la proposta “és la primera vegada que es fan estos cursos a Altea, no hem tingut la possibilitat de poder tindre’ls amb anterioritat”.


Ambdós cursos té un màxim de 25 alumnes i es duran a terme el d’Informàtica Musical del 4 al 7 de juliol i el de Creativitat de l’11 al 14 de juliol. Seran 30 hores setmanals entre matí i vesprada de 10 a 14h i de 16 a 19.30h i s’impartiran en les aules de la SFA. La matriculació es deu formalitzar fins a l’1 de juliol en el primer cas i fins al 8 de juliol en el segon per internet en www.esmualtea.com o en les oficines de la SFA en carrer Filharmònic 12. Està dirigit als alumnes d’ensenyances elementals i/o professionals de música.


Més informació en www.esmualtea.com

Pin It on Pinterest