Select Page

 La presentació de les mateixes s’ha realitzat este matí per part de la regidor de Festes, Marga Riera, i el clavari de les festes, Luis Soler. Riera ha volgut destacar la labor de l’actual comissió de festes amb 26 majorals “i encapçalada pels clavaris Luis Soler i Sara Berenguer i els clavaris d’Honor,  Vicente Joan Espasa i Angela Bou”. Així mateix, la regidora ha assenyalat actes com l’Entrà de la Murta de hui dijous, la Plantà de l’Arbret de demà divendres, el correfocs i per al dia 1 de juliol la Taula del Bon Profit.
El clavari, Luis Soler, ha destacat igualment tots estos actes que ompliran de festa el nucli antic d’Altea i sobretot ha avançat que serà la companyia Dimonis de Santa Margalida els que també amenitzaran la Plantà de l’Arbret i els que realitzaran el correfocs del dissabte a l’una de la matinada.

Pin It on Pinterest