Select Page

El regidor delegat, Sebastián Gómez, ressalta que es tracta d’una iniciativa pionera a Altea “des de l’Ajuntament hem decidit recolzar i col·laborar amb l’Associació Canina d’Alacant en el desenvolupament d’este acte en què hi haurà un concurs de mestissos que és el que s’organitza des de la regidoria i la recaptació del qual anirà a una associació d’animals”.
Luis Aíbar de l’Associació Canina d’Alacant recomana l’arribada i inscripció dels gossos a les 9 del matí “per a poder començar els dos concursos, el de l’Ajuntament i l’oficial, sobre les 10.30-11”. Quan finalitzen estos concursos, es preveu 11.30h, començarà una exhibició de perruqueria canina i més tard una galeria de campions “de gossos que estan competint a Espanya i en altres països”, comenta Aíbar. L’organitzador avança que amb tota probabilitat podran participar este diumenge més de 100 gossos en esta iniciativa “on no sols els amos de gossos poden acudir, sinó tota la gent que ho desitge per a observar este tipus d’actes”.

Pin It on Pinterest