Select Page

 L’acte es va realitzar a Gandia este dissabte 18 de juny al qual també va acudir Federico Candela com a representant del Club Nàutic Altea per a arreplegar la bandera blava que igualment se li ha concedit a esta entitat. 
Jaime Sellés s’ha mostrat molt satisfet de la labor realitzada pels tècnics municipals que han aconseguit que Altea tinga dos banderes blaus en les seues platges. Així mateix, ha remarcat que “la Comunitat Valenciana és l’autonomia que més banderes blaves arreplega li seguix la Comunitat Autònoma de Galícia”. Les banderes blaves és un guardó i una ecoetiqueta exclusiva que es concedix anualment en platges i ports esportius l’objectiu de la qual és treballar a favor del desenvolupament sostenible en platges i ports esportius guardonant-les i difonent en estos enclavaments que complisquen amb els requisits de qualitat en les seues aigües de bany a més d’oferir informació i gestió ambiental.

Pin It on Pinterest