Select Page

 El termini d’inscripció s’iniciarà el pròxim dia 27 de juliol i finalitzarà l’1 de juliol. La informació i les inscripcions es poden realitzar en Ajuntament Altea, Altea la Vella, Oficina de Turisme i Centre Social. La clausura dels cursos serà el 26 d’agost a les 20 amb l’entrega de medalles a tots els xiquets participants.
L’oferta inclou nombrosos esports, individuals i col·lectius, sent els més demandats aquells propis de l’estiu com els cursets de natació, amb quatre grups de 20 xiquets per torn, compatibilitzant la disponibilitat d’horaris en la Piscina Municipal. A més dels cursets d’iniciació i perfeccionament en natació, hi ha un curset de Waterpolo, un altre de Salvament i finalment, Natació Sincronitzada. També destaquen els esports nàutics, entre ells: Iniciació a la Vela, Rem de Banc Fix o Caiac. El Futbol continua sent un dels esports amb més participants, en els Cursets per a xiquets i xiquetes de 5 a 14 anys, amb Futbol 7 en quatre grups dividits segons edat.
Enguany, a més de les instal·lacions de la Ciutat Esportiva, els xiquets de 7 a 11 anys jugaran en el Complex Esportiu d’Altea la Vella. Altres modalitats esportives són el Básquet, Handbol, Futbol-sala, Golf, Tenis, Ciclisme, Gimnàstica Rítmica, Pilota Valenciana, Atletisme, Voleibol Platja, Billar, Taekwondo, Batuka Infantil, Hípica i El Curs d’Iniciació a l’Esport per a xiquets de 4 a 7 anys.
L’objectiu fonamental segons el regidor d’Esports, Eloy Hidalgo, és que “els xiquets se’l passen bé i que els pares a l’estiu puguen deixar els seus fills amb total confiança en mans de professionals”, tot això fa dels Cursets Esportius d`Estiu “una de les millors ofertes d’estiu de la Marina Baixa”, sent la mitjana de participació dels últims anys d’uns 1.500 xiquets.

Pin It on Pinterest