Select Page

Del 18 al 22 de juliol tindrà lloc a Altea el primer curs d’interpretació musical impartit per 21 professors i coordinats per Felipe Zaragozí com a director del curs amb el suport de la regidoria de Cultura amb  Miquel Saragossa i el director del Conservatori Professional d’Altea, Juan Tomás Laviós. El termini d’inscripció es manté obert si bé alguns cursos tenen moltes sol·licituds ha manifestat Zaragozí.
Segons els detalls aportats pel responsable municipal de Cultura, el curs es desenvoluparà en les instal·lacions del Conservatori i de la Societat Filharmònica Alteanense. El director del curs ha explicat que este està dirigit a estudiants de nivell elemental i professional i pretén desenvolupar les capacitats interpretatives dels estudiants, així com crear un ambient afavoridor per a la interpretació musical individual i en grup.
Els participants en el curs rebran un mínim de tres classes individuals, 4 de música de cambra o grup i 4 d’orquestra de vent.  La distribució dels alumnes correspondrà a la idoneïtat per a formar dos orquestres de vent, una de nivell elemental i una altra de nivell professional. A més, durant el curs se celebraran concerts a càrrec de les esmentades orquestres.
Felipe Zaragozí ha remarcat que es donen dos modalitats de matrícula, una el cost de la qual ascendix a 150€ més 100€ d’allotjament i una segona que inclou també el menjar i que el seu preu és de 190€, a més dels 100 d’allotjament, en el que va inclòs el desdejuni. “Crec que és un preu assequible donada l’oferta del curs”,ha matisat el director de l’activitat.
Per a més informació i contacte consultar en cursos@musicosendirecto.s’o  al telèfon 636 725 513

Pin It on Pinterest