Select Page

Estes actuacions compten amb un pressupost de 154.909,52 € i s’estan duent a terme en el punt confrontant entre la Ciutat Esportiva i la Plaça dels Esports que connectarà a més amb el Centre Juvenil en construcció. L’alcalde en funcions, Andrés Ripoll, recordava la importància de permetre accessos adequats en este punt “perquè és una actuació que junt amb les altres que estem duent a terme permetran que tinguem una Ciutat Esportiva en condicions immillorables d’ús”. Ripoll ha incidit en “continuem treballant des de l’equip de govern en tots els projectes que s’han  posat en marxa durant la legislatura”.
El regidor en funcions d’Esports i Joventut,  Eloy Hidalgo, reconeix les intencions socialistes “amb multitud de projectes que estem desenvolupant per a millorar la Ciutat Esportiva i implementar les instal·lacions per als esportistes i una mostra és este projecte de nous accessos”. Hidalgo indica que es tracta d’un accés “que anteriorment s’usava molt però que va haver de tancar-se per la construcció del Centre Juvenil però que vam veure que era molt necessari obrir-ho novament i a més arreglar la plaça superior així com reurbanitzar la zona entre el Centre Juvenil i la piscina de manera que tot el món puga accedir a les instal·lacions amb la major tranquil·litat i seguretat”.
L’actuació té com a objecte la remodelació de la plaça semicircular superior eliminant la jardinera anterior i creant un mirador sobre la Serra de Bèrnia i en eixe punt es construïx la nova escala. La plaça s’ha repavimentat i es disposa d’una reixa amb nova porta d’accés a més s’executa un vial de vianants a manera de xicoteta avinguda que connecta amb el camp de futbol. L’accés al Centre Juvenil comptarà amb una zona enjardinada

Pin It on Pinterest