Select Page

 El Camí Revoltes va patir un fort despreniment amb les pluges de 2007 que ho han mantingut tancat des de llavors i que ara, gràcies a la petició de l’Ajuntament, s’està reparant amb finançament del Pla PIP i amb un pressupost de 440.800 euros. Ripoll ha destacat que les obres “eren inassumibles per l’Ajuntament i per això es van incloure en els projectes del Pla de la Generalitat, es tracta d’una obra impressionant ja que el que es veu en l’exterior és només la fonamentació de ferro però davall hi ha uns puntals de 65 metres de diàmetre però de 12 metres de profunditat que permetran l’estabilitat suficient del terreny per a la fonamentació i reposició de tota la calçada”.
Les obres han sigut una demanda de tots els veïns de l’esmentada urbanització ja que “no es podia realitzar el normal accés a la zona i es devia recórrer un llarg tram per a entrar, ara, amb estes obres, en un parell de mesos tindrem reposat el vial així com tots els servicis que existien anteriorment”, puntualitza l’alcalde.
Les actuacions en paraules del director de l’obra i representant de l’empresa adjudicatària, Pablo Ecija de Torrescámara, “se centren en un pilotatge per a aconseguir un efecte resistent; una fonamentació que unix tots els puntals; un mur pantalla de formigó en el qual es col·locaran els farciments per a tornar a restituir el carrer”. A més, es restablirà la senyalització vertical i horitzontal; la xarxa de drenatge, sanejament i impulsió d’aigües residuals; la xarxa d’aigua potable i d’aigües depurades; les línies de mitja i baixa tensió; la instal·lació de l’enllumenat  públic i la canalització de les telecomunicacions.

Pin It on Pinterest