Select Page

 Este conegut pintor i gravador fincat a Altea des de 1956, està considerat un dels millors gravadors del panorama internacional i igualment, es tracta d’un pintor destacat en el camp dels aiguaforts. L’exposició que s’inaugura este dissabte està titulada “Les meues primeres obres a Altea” i comprenen les creacions del pintor durant la dècada 1956 a 1966.
El Patronat de la Fundació Schlotter que té com a president a l’alcalde en funcions, Andrés Ripoll, ha considerat important commemorar esta data d’aniversari tan assenyalada amb una mostra d’obres especial i única que es mantindrà fins al 28 d’agost.  “Schlotter ha sigut un enamorat d’Altea –comenta l’alcalde- un defensor de les seues grans qualitats, la seua naturalesa, el seu nucli antic, el seu mar mediterrani… I ha aconseguit que el nostre municipi fóra amb ell en els seus nombrosos viatges, exposicions i trobades per tot el món”. Schlotter és també molt conegut per les seues il·lustracions d’obres mítiques com “Argenter i jo”, “El Quixot” o “Cristóbal Colom”; ha rebut innumerables premis “i és un alteano insigne que ha aconseguit atraure amb la seua personalitat l’afecte i el bon tracte de molts que ho coneixen”, remarca Ripoll.

Pin It on Pinterest