Select Page

El regidor de Cultura, Miquel Saragossa, ha presentat la nova programació del cicle de concerts estiuencs Música a Boqueta Nit que enguany té especial incidència en els músics alteanos. Esta programació s’iniciarà el 7 de juliol i es finalitzarà el 25 d’agost celebrant-se cada vesprada-nit dels dijous en la Plaça de l’Aigua. El regidor ha recordat que estem ja en la quinta edició “d’un cicle de concerts consolidat, un referent d’este tipus de programacions musicals en la comarca de La Marina i que ha sigut un autèntic èxit de públic que a més ha servit per a recuperar un espai públic com és la Plaça de l’Aigua”.
La programació “continua apostant per la cultura musical del nostre poble amb actuacions dels nostres músics –indica Saragossa- així com la cultura musical tan arrelada en el nostre poble. Tot això combinat amb artistes de renom del nostre entorn dóna com resultat el que esperem que siga un nou estiu on tots, alteans i alteanes, podem disfrutar de grans concerts en la remodelada Plaça de l’Aigua”.
D’esta manera, el dijous 7 de juliol s’inicien els concerts amb un trio d’acordions; seguida de música vocal amb acompanyament de violoncel i guitarra; o l’actuació dels professors del curs MUSA2011 organitzat per Felipe Zaragozí; també hi haurà concerts de jazz i per a finalitzar el conegut Pep Gimeno “El Botifarra”.
Per a informar-se de la programació, es pot accedir a www.altea.es, www.musicaaboquetanit.com.


PROGRAMACIÓ A BOQUETA NIT 2011
7 De Juliol
Accordion Trio.
14 De Juliol
HELI, Pop de Cambra.
21 De Juliol
MUSA2011.
28 De Juliol
Cine String Quartet con ZENÓ RECALDE.
4 d’agost
XAN CAMPOS JAZZ QUARTET.
11 d’agost
El Metall fa sonar “West Side Story”.
18 d’agost
JAZZMIN.
25 d’agost
Pep Gimeno Botifarra, presenta el nou disc “T’en cantaré mes de mil”.

Pin It on Pinterest