Select Page

Durant el seu discurs, el primer edil va anunciar els nous projectes que inclou el PSOE en el seu programa electoral per a Altea la Vella com “la recuperació de la Font del Garroferet; crear un nou aparcament amb un parc en la superfície; millora del clavegueram i la xarxa d’aigua potable; continuar amb la segona fase del complex esportiu Joan Montiel o el manteniment i millora de les urbanitzacions”, entre múltiples iniciatives més. “Hem complit i amb el vostre vot diumenge que ve continuarem treballant per a millorar encara més Altea i Altea la Vella”, va subratllar l’alcalde.


Per la seua banda, Vicente Ripoll va remarcar els projectes que ja s’han executat destacant “les pistes esportives del col·legi d’Altea la Vella, l’ampliació del Camí Fondo, la protecció del Nucli Antic, la creació de la Biblioteca, el nou complex esportiu Joan Montiel o l’ampliació i rehabilitació de l’edifici multiusos on s’alberga el Consultori d’Altea la Vella”. A més, l’actual delegat d’Alcaldia a Altea la Vella va anunciar que “continuarem treballant perquè l’Entitat Local menor siga una realitat”. Així mateix, va recordar que “Altea la Vella ha rebut la major inversió econòmica de tota la història de la democràcia gràcies a la gestió del PSOE i d’Andrés Ripoll”.


Després de finalitzar les intervencions, tots els presents van disfrutar d’un concert amenitzat pel grup OWIX i una picaeta popular.

Pin It on Pinterest