Select Page

L’Escola d’Estiu 2011 introduirà un nou horari matinal que permetrà que els pares i mares l’entrada al dels quals treball és a les 8 puguen ja deixar els seus fills en el col·legi Garganes. Esta novetat ha sigut donada a conéixer per les regidores d’Educació, Pepa Perlés, i de Benestar Social, Gemma Córcoles, avançant ambdós que amb esta novetat es dóna un pas més enllà en l’objectiu de possibilitar la conciliació laboral i familiar entre els alteans i alteanes. Així mateix, una altra novetat d’enguany i que ha presentat Perlés és que una de les finalitats d’estos cursos d’estiu “és de no sols programar activitats lúdiques, sinó també introduir el repàs de temes que permeta que no es perda l’hàbit a l’estudi aconseguit durant el curs”.
Perlés ha indicat a més que s’ha triat per a esta any “la contractació d’una cooperativa de xiques alteanes amb experiència en l’organització d’escoles d’estiu. Totes elles amb titulació com animadora sociocultural, pedagoga, diplomada en Turisme, psicopedagoga, tècnic en animació social i esportiva”. El lema triat enguany per a l’Escola d’Estiu és “Un màs de somnis” així com es duran a terme excursions a Vila Gadea, a la finca Santa Bárbara, hi haurà un taller de cuina i una festa de l’aigua.
Un altre dels objectius d’este programa formatiu d’estiu és la integració dels xiquets i xiquetes discapacitats “els quals realitzen el curs conjuntament amb la resta d’alumnes sense un aula a banda”, ha comentat Córcoles.
La matrícula es pot formalitzar en el Centre Social d’Altea el dilluns 6 de juny de 9.30h a 13.30h i de 17.30h a 20 h  o el dimarts 7 de 9.30h a 13.30h. No hi ha límit d’admesos han manifestat les dos regidores “ja que com es realitza en el col·legi Garganes, hi ha lloc suficient per a tots els que es matriculen”.  El preu per als empadronats a Altea és de 100 euros i per als d’altres localitats, 137 euros cada mes.
La informació es pot localitzar en la web www.altea.es

Pin It on Pinterest