Select Page

La seu de l’associació d’Empresaris Professionals d’Altea (AEPA) va acollir ahir a les 21 hores una reunió convocada pel Partit Socialista del municipi per a transmetre les seues noves propostes de cara a la pròxima legislatura. Durant la convocatòria es va donar a conéixer que una de les prioritats del PSOE serà impulsar un Pla d’Ocupació per a promoure l’ocupació en la localitat.
L’actual alcalde i candidat a la reelecció, Andrés Ripoll, va estar present abrigat per mig centenar d’empreses alteanas que van recolzar així les noves iniciatives socialistes destinades als comerços del municipi. El primer edil va estar acompanyat per Miquel Saragossa, edil de Comerç i candidat de la llista electoral socialista, i Michel Pugliesi, també candidat del PSOE per a les pròximes eleccions, a més d’altres representants de la candidatura socialista.
Ripoll va desvelar alguns dels projectes com “potenciar i impulsar el comerç local, fomentar escoles taller, formar a les empreses per a la utilització de les noves tecnologies, crear un viver d’empreses, programes d’autoocupació, reforçar la bossa d’ocupació municipal o bonificar percentatges d’impostos a les empreses de jóvens emprenedors”.
Així mateix, Ripoll va recordar que el Partit Socialista “és la millor opció per a Altea” i l’únic que té “solucions reals per a la ciutadania i per a l’entramat empresarial”. Pel que va animar tant als empresaris com a tots els alteanos i alteanas que “acudisquen a votar diumenge que ve i que voten al PSOE” perquè “hem complit i junts farem encara més per Altea”.
Per la seua banda, Miquel Saragossa va anunciar que l’objectiu del Partit Socialista és “potenciar i impulsar el comerç local tant a Altea com a Altea la Vella”. En este sentit, va aprofundir sobre algunes de les actuacions previstes com impulsar “el Consell Municipal de Comerç on estaran representats els empresaris i l’Ajuntament per a crear reunions detectant així les seues necessitats i resolent-les, fomentar el xicotet comerç local o realitzar campanyes per a potenciar la seua imatge”.

Pin It on Pinterest