Select Page

Obaid Hamoud al Suwaidi, cònsol d’Emirats Àrabs en Països Baixos, visitava divendres passat Altea per a poder detectar possibles inversions immobiliàries i d’una altra índole en la localitat. L’alcalde, Andrés Ripoll, l’acompanyava junt amb representants d’un grup holandés dedicat a la compravenda d’immobles de luxe i amb seu en el municipi. Així mateix, els acompanyava un reconegut dissenyador d’interiors holandés, Eric Kuster, representant a l’empresa Metropolitan Luxury.
Tots ells van compartir menjar amb l’alcalde i posteriorment van acudir a l’Ajuntament on tant el cònsol com el dissenyador van firmar en el llibre d’honor  municipal. Ripoll va fer entrega d’una selecció dels millors productes alteanos en un paquet de Sabor Altea que va ser gratament acceptat per Obaid Hamoud.

Pin It on Pinterest