Select Page

Les obres de millora i ampliació del conegut Camí Fondo d’Altea estan ja finalitzades per al seu ús diari. L’alcalde, Andrés Ripoll, junt amb el regidor d’Infraestructures, Santiago Ronda, reconeixien l’estat acabat de les obres a falta de crear diversos badenes que limiten la velocitat. Ripoll mostrava la seua manifesta satisfacció al comprovar el fi d’estes actuacions “concloses en esta legislatura perquè era un camí que requeria una ampliació per a permetre que dos vehicles s’encreuaren sense problemes al llarg de tot el vial”. Encara resten per instal·lar uns escassos badenes, ha comentat l’alcalde “per al correcte ús del camí tant per vehicles, com per vianants o ciclistes”. El regidor d’Infraestructures recordava a més la importància d’este vial “que unifica Altea amb Altea la Vella i que ara amb estos sis metres d’amplària permetrà la circulació d’una manera més segura i fluida”.
Ambdós han destacat la importància de l’actuació dels veïns en tot el procés burocràtic i de realització de les obres “ja que els propietaris dels terrenys han cedit el seu sòl perquè s’ampliara el vial i perquè es canviara la Corba del Marqués tan perillosa”. La bona voluntat dels propietaris amb terrenys tocant al camí ha facilitat i agilitzat enormement el curs de les obres. L’alcalde ha incidit en la permuta realitzada per a canviar el rumb en la Revolta del Marqués “el tràmit de la qual ha sigut costós i que encara estem pendent que passe per ple”.
Ripoll ha avançat la segona fase d’este projecte “que afecta el camí que enllaça el pas a nivell en Cap Negret amb la carretera Nacional i que si tots els ciutadans així ho possibiliten, ho farem en la pròxima legislatura”. Andrés Ripoll ha explicat que “amb pressupost del Pla E es va dur a terme la millora d’un primer tram del Camí Fondo i després amb pressupost municipal s’ha dut a terme l’actuació en un segon tram”.

Pin It on Pinterest