Select Page

El primer edil ha recordat que des de les files socialistes “ens preocupem per la cultura del nostre poble” i per este motiu “volem recuperar el “llavador” perquè és un espai històric on tot el món llavava la roba antigament i volem conservar este símbol de la nostra història”.
Un altre monument històric que es vol recuperar és el “ moli de Benimusa” i potenciar “les rutes guiades per la muralla del nucli antic de serra Bèrnia”, ha explicat Ripoll. Així mateix, ha recordat que gràcies al govern socialista “hem aconseguit declarar “Els Arcs” com a monument protegit”.
Respecte a la creació de l’Oficina de Promoció del Valencià, Miquel Saragossa ha explicat que és una actuació que permetrà “potenciar més la nostra llengua” i ha remarcat que encara “no existix després de 16 anys de govern del PP”. El regidor ha insistit que des del Partit Socialista “hem realitzat un treball important per a recuperar la nostra llengua tant en l’Ajuntament com en Ràdio Altea” durant esta última legislatura.
Sobre la utilització dels espais públics a través de l’oferta cultural, el delegat de Cultura ha subratllat que “ja recuperem la Plaça de l’Aigua que estava degradada i oblidada convertint-la en un entorn viu i el mateix volem fer en la resta de places i espais per a posar-los en valor i recuperar-los per al nostre poble”.

Pin It on Pinterest