Select Page

 zaragoza continua indicant “en la seua imponent carrera artística hi ha ballat com a Primer Ballarí i com a Artista Invitat en els Escenaris i Festivals Internacionals més importants del món: Covent Garden Royal Opera House, Metropolitan Opera House de New York, Teatre Bolshoi de Moscou, Teatre Mariinski de Lenningrado; Allà Scalla de Milà, Teatre Colom de Buenos Aires; World Ballet Festival de Tòquio, Japó; Lincoln Center Festival, Estats Units i molts més”.
“Des de 2003, -remarca el regidorament- i paral·lelament a la seua carrera com a Primer Ballarí, ha desenvolupat una labor com a coreògraf rebent excel·lents crítiques de premsa”. D’esta manera, en 2006, és la figura triada per a tancar la temporada de dansa en el Teatre Còlon de Buenos Aires fins a la seua reobertura .“Ara estem davant d’una extraordinària oportunitat a veure en clau de dansa neoclàssica la famosa òpera de Verdi i d’admirar el talent artístic –com a ballarí i coreògraf- d’Iñaki Urlezaga” conclou el responsable de Palau Altea.

Pin It on Pinterest